Ny CD “Flying High” info


Kenn Lending Blues Band – ”Flying High”
Olufsen Records DOCD 5785

Kenn Lending Blues Band’s nye CD Flying High, er ikke alene bandets 10. Album. Den er oven i købet indspillet i samme måned, 30 år efter den første LP ”Live i Vognporten” blev indspillet.

Kenn Lending Blues Band, der er godt i gang med sit 32’ år som band, består i dag og på CD’en af Kenn Lending – vokal og guitar, Dan Hemmer – Hammond orgel, Esben Duus – trommer og Dan Rasmussen – bas.

Man kunne godt have lavet et ”Best of…” album, i anledning af 30 året af den første udgivelse. Men det nye album er et friskt indspillet, engageret blues album, optaget live i studiet, som rigtig blues skal indspilles. Numrene er, som på de fleste af bandet albums, halvt egne sange og halvt sange af de store bluesmestre. Et enkelt gospel nummer har også sneget sig ind på denne skive. Alle sange med hentydninger til Kenn’s eget liv.

Albummet viser Kenn Lending Blues Band som den garant, for ægte sort amerikansk storby blues, de har været i snart 32 år – og stadig er. CD’en er som en koncert med Kenn Lending Blues Band – til at blive glad i låget af!

www.lending.dk
www.myspace.com/kennlending
lending@webspeed.dk
+45 22 30 90 90

Tilbage